5 ESSENTIAL ELEMENTS FOR طرز تهیه انواع غذای بیماران

5 Essential Elements For طرز تهیه انواع غذای بیماران

5 Essential Elements For طرز تهیه انواع غذای بیماران

Blog Article

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با اینکه مکانیسم دقیق ارتباط بین ترکیبات غذایی مختلف و بروز یا مهار بروز سرطان بخوبی مشخص نشده است، اما تغذیه می تواند در هر مرحله از فرآیند سرطان زایی از طریق اثر برمتابولیسم، وضعیت دفاعی و ایمنی میزبان، تکثیر سلولی، افتراق سلولی و رشد تومور نقش داشته باشد.

در این نوع از رژیم غذایی از انواع مختلف مواد غذایی و غذا‌ها با رعایت نکاتی که به شرح ذیل به آن پرداخته شده است می‌توان استفاده کرد:

می‌توانید از عسل، میوه‌های تازه، شکلات و سایر تزیین‌های خلاقانه برای این دسر‌های خود استفاده کنید.

- گنجاندن غذا‌هایی مثل پوره سیب زمینی پخته شده با پیاز و زردچوبه و یا به صورت کوکو سیب زمینی در برنامه غذایی

- مصرف آجیل سویا بدون نمک به صورت پودر شده در کنار مغز‌ها به علت داشتن پروتئین باال و آنتی اکسیدان در بهبود وضعیت بیماران می‌تواند موثر باشد.

پرهیز از اضافه شده‌های مضر: به مواد اضافه شده مضر مثل روغن‌های ناسالم، شکرهای پرفروش، و رنگ‌ها و طعم‌دهنده‌های مصنوعی در شیرینی‌جات دقت کنید و سعی کنید از محصولات با حداقل اینگونه مواد استفاده کنید.

مطابق آخرین مقالات منتشر شده جهت بیماران کووید-۱۹ بهترین رژیم غذایی، رژیم غذایی نرم، پرپروتئین و پرکالری است. در صورت استفاده از رژیم‌های مایعات صاف و کامل پیشنهاد می‌شود پس از حداکثر ۲ روز رژیم غذایی بیمار به رژیم نرم تغییر یابد و قوام غذای دریافتی بر حسب تحمل بیمار به تدریج سفت‌تر شود.

استفاده از مکمل های ارتقاء دهنده ایمنی به صورت خوراکی حداقل هفت تا ده روز پیش از جراحی شروع شده و حداقل پنج روز بعد از جراحی به صورت روده ای برای کاهش عوارض بعد here از جراحی ادامه می یابد.

میان وعده برای بیمار و پرسنل می‌تواند شامل چای و عسل، عدسی، ژله میوه‌ای (ترش نباشد)، شیر برنج، پوره سیب‌زمینی، تخم مرغ آب پز و گوجه فرنگی، انواع میوه مانند سیب، پرتقال، لیمو شیرین، شیر کم چرب ترجیحاً پروبیوتیک و خرما، شیر کم چرب ترجیحاً پروبیوتیک و موز، پوره سیب، پوره خرما و عسل، پوره سیب و موز، شیر کم چرب ترجیحاً پروبیوتیک، شله زرد (شیرین شده با عسل)، سمنو، فرنی و انواع سوپ، آب میوه‌های طبیعی (پرتقال یا هویج)، پودر‌های تجاری فرمول‌های کامل آماده و... باشد.

دوم، توت فرنگی های رسیده نرم هستند و برای کسانی که مشکل بلع متوسط ​​دارند، ایده آل هستند.

- استفاده از جوانه گیاهان (جوانه ماش، گندم و...) در دورچین‌های غذایی

انتخاب شیرینی‌جات با کیفیت: در انتخاب شیرینی‌جات، به کیفیت مواد اولیه آنها توجه کنید. از شیرینی‌جات تازه و با ترکیبات طبیعی برای مصرف بهره بگیرید.

محتوای قند: این دسر حاوی مقدار زیادی قند است که ممکن است باعث افزایش سطح قند خون شود. این موضوع برای افرادی که دیابت دارند، مهم است.

Report this page